Nog 3 nachten te gaan
Hola!
Aanstaande zondag vertrek ik voor 10 weken naar Costa Rica. Ik ben van plan om regelmatig verslag te doen van mijn belevenissen daar. Daarom heb ik deze reismee-account aangemaakt. Als je het leukt vindt, kun je me zo een beetje volgen.
Ik vertrek zondag met de KLM om 10 voor 12. Ik maak een stop in Panama City. Ik moet dan overstappen en kom dan in San Jose, de hoofstad van Costa Rica, aan om 10 voor 7 plaatselijke tijd. Er is 7 uur tijdsverschil, het is hier dan 10 voor 2 's nachts. De volgende dag begint mijn cursus Spaans. Ik volg de cursus in Heredia, een stad vlak boven San Jose. Na 2 weken ga ik verder met de cursus, maar die volg ik dan aan de kust van de Grote Oceaan in Samara. Na in totaal 4 weken Spaans ga ik vrijwilligerswerk doen in een natuurpark. Ik weet nog niet precies waar dat zal zijn. Daarna ben ik van plan om nog ruim 2 weken rond te reizen in Costa Rica. Tot zover mijn plannen daar.
Ik ben nu bezig met de voorbereidingen; ik heb dinsdag mijn laatste vaccinatie gehad, mijn rugzak is zo goed als klaar, ik oefen alvast wat Spaans, enz.
De bedoeling is dat ik maandag 19 maart weer op Schiphol land. Tot ziens of te wel adios!
Johannes
Veel plezier! Adios
Heel leuk lijkt me dit om je ook zo te kunnen volgen!!! Want zoals je weet heb ik heb geen Facebook...
Ben benieuwd naar je belevenissen en zal je verslag regelmatig volgen. Heb van de site een "bladwijzer"gemaakt. Het komt goed uit dat je mij dat had uitgelegd.
He Johannes. Word ik automagisch op de hoogte gehouden van updates of moet ik me hiervoor aanmelden? Ik zie je iig vrijdag op je borrel. Tot dan!
Pura vida! In mijn gedachten ben ik je al vooruit gereisd ;>)
Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen. Maar eerst morgen nog borrelen op je vertrek.
leuk johannes. we kijken vol spanning met je mee.
Ohhh yeahhh!! Ik heb je alvast als favoriet in mijn browser toegevoegd! ;)
wensen je een goede vlucht en een geweldige tijd toe.
en een knuffel van oma.
Super handig zo'n siter en ook erg leuk om het allemaal te volgen! Veel plezier! =)
ik had al ween update verwacht.... ;-)
ik had al wel een update verwacht.... ;-)
altijd lastig typen op een iphone :(
hebben een nieuw a-mail adres
janensanvanderkamp@ziggo.nl
heb je het goed.